Hvorfor du med fordel kan overlade din IT-sikkerhed til os

IT-sikkerhed på forretningsniveau

Understøtter IT-sikkerheden i din virksomhed dine forretningsmål?

 

Når du samarbejder med os om IT-sikkerhed, er tilgangen strategisk. Vi starter altid med at afdække niveauet af forretningskritiske data og applikationer. Når vi kender niveauet, udvikler vi en IT-sikkerhedsløsning, der er optimal for din forretning. For os handler det altid om at skabe den rigtige balance mellem forretningsmål og risikoniveau.

Optimal overvågning 24/7

Bliver din virksomheds IT-systemer og servere overvåget godt nok?

Overlader du ansvaret til os, får du proaktiv overvågning på +30 parametre pr. server. På baggrund af tendenser i vores overvågning kan vi fx forudsige, hvornår der opstår ressourceproblemer.

Vi holder også gerne øje med dit netværk 24/7 og sikrer, at du altid har optimal adgang til data. Og vi reagerer altid med det samme på selv den mindste mistanke.

Flere fordele ved at overlade IT-sikkerheden til os

 

Kom på forkant med IT-kriminalitet

Er du i tvivl, om din virksomheds IT-sikkerhed står mål med morgendagens IT-trusler? Spørger du os, hjælper vi gerne med at beskytte din virksomhed mod hastigt foranderlige cyberangreb. Vores vigtigste opgave er være på forkant og fortælle dig om nye sikkerhedsløsninger, der modsvarer trusselsbilledet. Altid med udgangspunkt i at beskytte din virksomhed optimalt.

 

IT-sikkerhedspolitik der bliver brugt

Ligger din virksomheds IT-sikkerhedspolitik begravet på fællesdrevet? Du er lige vidt med en IT-sikkerhedspolitik, der ikke er integreret i dine medarbejders hverdag. Vi hjælper dig gerne med at udarbejde en IT-sikkerhedspolitik, der tager højde for, at medarbejderne skal kunne bruge den i praksis. Det handler bl.a. om at gøre opmærksom på faresignaler, og hvordan medarbejderne skal reagere. 

Nordjysk IT Center | Fremtidens Hjem

Bagterpvej 36

9800 Hjørring

CVR: 37506591

 

© 2020 Nordjysk IT Center | Fremtidens Hjem

  • Facebook
  • LinkedIn Social Ikon